“Rejsen med Charlotte startede i kaos og tankemylder, som blev vendt til ord og handlinger og “rejseoplevelser”, jeg ikke vil have været foruden. Jeg har på rejsen udfordret bjerge, set bunden af vulkaner og besøgt tropiske himmelstrøg, alene, sammen med familien og med Charlotte, som kaptajn hele vejen”

Hamsterhjul og snart 40 år! – Hvad nu? Hvorfor og Hvordan? Charlotte har hjulpet mig til at blive en bedre udgave af mig selv. – ved at fjerne skyklapperne og bede mig SE.”

Privat, optiker

”Vi har flere gange brugt Charlotte Park Recruitment/ HR til en ”Search & Selection” process, for at finde kvalificerede medarbejdere. Vi har tidligere anvendt de traditionelle løsninger, hvor vi har oprettet en stillingsannonce via relevante medier, fået ansøgninger fra kandidater, ansat den bedste og var tilfredse med det.

Vi har nu nået et niveau, hvor vi har brug for de allerbedste i branchen. Mine krav til fremtidige medarbejdere er – kort og godt – de skal være fra allerøverste hylde. De bedste kandidater søger desværre ikke på vores stillingsopslag og i en travl hverdag, med masser af kunder og lange åbningstider, er samarbejdet med Charlotte Park Recruitment/ HR guld værd”

Butiksejer

Jeg stiftede bekendtskab med Charlotte i 2014, da jeg søgte en stilling hvor hun var ansvarlig for rekrutteringen til det pågældende firma.

 Når man som jeg har været mange år i samme stilling, er man ikke just gearet i “kunsten” i at lave ansøgning/CV, så det var en stor lettelse at møde en top professionel person, der havde den rigtige forståelse for netop den del, i forbindelse med en jobsøgning.

Den første samtale forløb således ud over al forventning, og jeg blev efterfølgende indkaldt til samtaler direkte med firmaet der søgte en medarbejder. Under hele forløbet blev kontakten til Charlotte opretholdt, og den sparring og de input man fik herfra, var guld værd.

Jeg blev tilbudt den omhandlende stilling, og startede oktober 2014. Efterfølgende blev der fra, Charlottes side, fulgt op med yderligere samtaler, “var jeg tilfreds”, “var firmaet tilfreds” “var forløbet og sparringen tilfredsstillende”

Til dette kan jeg kun svare JA. 

 Stor ros for den helt igennem professionelle håndtering og opfølgning.”         

Kandidat

”Charlotte evner på fornem vis hurtigt og præcist at sætte sig ind i opgaven. Hun udviser stor respekt for processen, således at hun har fokus på at ”levere varen”.

Charlotte er direkte og siger sin mening, så vi er som samarbejdspartner ikke i tvivl om, hvor hun står. Hun er fokuseret og udviser et drive og en gejst, der smitter”.

HR-Consultant

”Vi har i flere år haft stor glæde af samarbejdet med Charlotte i forbindelse med rekruttering og outplacement. Charlotte udfordres af os på de svære rekrutteringsopgaver, hvor vi ikke selv har kunnet opnå gode resultater. Og takket være stor energi og optimisme fra Charlottes side, har vi fået nogle gode kandidater “på banen”, som vi ikke ville have fået gennem egen rekruttering. Samarbejdet foregår i en åben og frisk tone, som passer godt til vor branche og til kandidaterne, som vi efterspørger.”

HR Manager